Primaria Gradistea noi va informam
Mai 20, 2012, 02:46:23 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Pentru a putea participa la discutii trebuie neaparat sa va creati user, datele dumneavoastra de adresa mail si ip vor fi strict secrete, discutiile sunt libere si veti avea posibilitatea de a vedea si sondaje si alte subiecte care sunt pe acest forum

Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: SA PUNEM INTREBARI...SI SA PRIMIM RASPUNSURI  (Citit de 124 ori)
badea mihail
Moderator
Newbie
Deconectat Deconectat

Adresa de email
« : Octombrie 09, 2011, 10:48:23 »

Dragi locuitori ai comunei Gradistea, am hotarat dupa atat timp sa continui colaborarea cu ~GRADISTEA AZI~, motiv pentru care va propun sa adresati intrebari, pentru care asteptati raspunsuri...
Memorat
primar
Full Member
Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat

« Răspunde #1 : Octombrie 11, 2011, 08:44:50 »

nu este rea ideea  in acest fel poate reinvie forumul
Memorat

Cel mai corect despre oameni vorbesc faptele acestora.
badea mihail
Moderator
Newbie
Deconectat Deconectat

Adresa de email
« Răspunde #2 : Octombrie 27, 2011, 12:26:35 »

Asa este, pacat ca totusi nu se face un pic de reclama acestui forum, oamenii din sat au inceput de mult sa aiba acces la internet, dar probabil nu se cunoaste de existenta forumului. Propun ca in urmatorul numar al ziarului sa faceti un anunt in acest sens. Mie unul chiar mi-ar face placere sa continui colaborarea... Chiar daca sunt la 10 km. de Gradistea, dupa 10 ani, sufletul imi este alaturi de voi dragi gradisteni.Politia nu mai este ce era pana in urma cu mai multe luni la nivel de comuna, eu unul cred ca nu este cel mai bun lucru, ceea ce s-a intamplat dar nu eu sunt cel in masura sa hotarasc. Oamenii aveau nevoie de cineva apropiat...si ma opresc aici
« Ultima modificare: Decembrie 08, 2011, 01:15:25 de către badea mihail » Memorat
leo
Fara
Administrator
Sr. Member
Deconectat Deconectat

Gen: Bărbat

« Răspunde #3 : Noiembrie 02, 2011, 08:17:12 »

Se vor apropia alegerile asa ca sigur va reinvia acest forum
Imi pare rau ca se intimpla asta o data la 4 ani , ideea era ca acest forum sa fie unu informativ si sa vina in ajutorul cetateanului cu tot felul de probleme de administratie locala probleme tehnice , etc dar...... dupa cum bine vedeti cred ca pe oameni nu ii intereseaza decit politica tinind cont de vechimea forumului si discutiile care sunt pe acesta. Mereu ma gindesc daca cumva am facut bine sa-i dau nastere deoarece anumite persoane chiar ma urasc pt acest forum deoarece considera ca daca fac publica opinia unui om care este doar o opinie le stric eu anumite ploi.
Asa ca stati linistiti ca in 2012 va reinvia acest forum si vor apare inevitabil injuraturile de rigoare in loc de informatii publice necesare cum ar fi proiecte agrare ( sunteti o comuna agrara) , casa verde si energie alternativa , informatii ale consiliului local (nepolitice) sau chiar anumite legaturi de afaceri vinzari cumparari sau chiar cautarea colaborarii.
Asa ca problema nu este cine are internet si unde tinind cont ca acum exista si pe telefon, problema este doar politica si nimic mai mult.
Memorat

Orice sut in fund un pas inainte sau sari pe loc
Pagini: [1]   In sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!