Primaria Gradistea noi va informam
Mai 20, 2012, 02:40:21 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Pentru a putea participa la discutii trebuie neaparat sa va creati user, datele dumneavoastra de adresa mail si ip vor fi strict secrete, discutiile sunt libere si veti avea posibilitatea de a vedea si sondaje si alte subiecte care sunt pe acest forum

Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: 1 2 3 [4]   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: OAMENI SI ANIMALE  (Citit de 6453 ori)
jeni
Full Member
Deconectat Deconectat

« Răspunde #45 : Decembrie 22, 2005, 09:47:34 »

AM CITIT TOT CE ATI SCRIS IN SEARA ASTA PE FORUM SI NU MI-A PLACUT DELOC JOCUL FACUT DE TINE LEO,CONSIDER INCONTINUARE CA NU TE INTERESEAZA DECAT PARERILE CELOR CARE TE LAUDA PE TINE SI TOT CE TINE DE PRIMARIE SI IN FAVOAREA PRIMARIEI ASA CA NU ARE ROST SA MAI INTRU PE ACEST FORUM .AM SA-MI STERG CONTUL IAR CU MESAJELE MELE POTI SA FACI CE VREI,IAR PENTRU CEI CARE SUNT DE ACORD CU MINE SI AU VAZUT CE SA INTAMPLAT IN SEARA ASTA LE SUGEREZ SA FACA ACELASI LUCRU.IMI PARE RAU.
Memorat

"IN MIJLOCUL TEOREMELOR SI ECUATIILOR,NU UITATI OMUL!"   
ALBERT EINSTEIN
anonim
Jr. Member
**
Deconectat Deconectat

« Răspunde #46 : Decembrie 22, 2005, 09:54:56 »

Pina la alegeri mai este destul de mult timp si consider ca sunt anumite probleme care nu pot astepta atat... cel putin in ce ma priveste....eu nu obisnuiesc sa las lucrurile nelamurite niciodata, nu-mi plac incertitudinile si nici ambiguitatile. Stati linistit, acesta a fost si motivul pentru care am dorit sa va vorbesc intre patru ochi.
Deci ,ma repet , nu le voi lasa nelamurite niciodata. Doar ca asa am hotarat - dupa alegeri. E alegerea mea si nimeni nu mi-o poate schimba.Multumesc
Memorat
Narcisa
Newbie
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #47 : Aprilie 03, 2008, 01:54:12 »

sunt oameni generoşi în comuna noastră,trebuie să recunoaştem
Memorat
Pagini: 1 2 3 [4]   In sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!